Over ons

Bleu Beauté geeft u de verzorging die u verdient!

In 1999 richtte ik, Linda Philippaerts samen met een collega Nail Style op en wij vestigden ons in de Ridderstraat in Hasselt. In no time boekten wij een enorm succes en stelden wij 5 fantastische medewerksters te werk.Nog steeds koester ik de momenten van fijne samenwerking en mooie herinneringen.

Samen met  Peter Manet, besloten wij in 2013 een nieuwe start te maken aan de St-Truidersteenweg in Hasselt.Een modern pand met veel licht en een mooie inrichting en aangename behandelcabine

Gaandeweg was ook mijn interesse gegroeid, om mij nog meer bij te scholen in huidverbetering en werd ik Dermalogica expert.

Van waar de naam Bleu Beauté?

Blauw is mij absolute lievelingskleur en de inspiratie voor het logo kwam er op een exotische reis met een droomstrand en een helderblauwe zee

U bent welkom!

U parkeert u auto voor de deur en het eerste moment dat je bij Bleu  Beauté de deur opent stap je in een mooi licht en aangenaam interieur. Ideaal om te genieten van een beetje me-time.

Linda en Freekje willen dan ook dat de klanten zich dadelijk thuis voelen. Wij serveren u graag een drankje.

In deze sfeer willen wij u graag verder helpen met al u kleine of grotere huid- of voetproblemen, of een mooi gelkleurtje op jouw nagels plaatsen.


Nood aan een huidanalyse met een behandeling en producten op maat?
Wilt u eindelijk eens van uw droge trekkerige huid of acné verlost zijn?

Heeft u al een hele tijd zin in mooi verzorgde nagels met gel of een pedicure om jouw voetjes eens helemaal in orde te zetten?
Wilt u verlost worden van vervelende haartjes door middel van laserontharing?

Linda en Freekje verwachten u.

We werken met huidverbeterende producten van Dermalogica!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x