Over ons

Bleu Beauté geeft u de verzorging die u verdient!

In 1999 richtte ik, Linda Philippaerts samen met een collega Nail Style op en wij vestigden ons in de Ridderstraat in Hasselt. In no time boekten wij een enorm succes en stelden wij 5 fantastische medewerksters te werk.Nog steeds koester ik de momenten van fijne samenwerking en mooie herinneringen.

Samen met mijn huidige man, Peter Manet, besloten wij  in 2013 een modern nieuw pand te kopen aan de St-Truidersteenweg in Hasselt.Een modern aangenaam pand met veel licht en een mooie inrichting en aangename behandelcabine

Gaandeweg was ook mijn interesse gegroeid om mij nog meer bij te scholen in huidverbetering en werd ik Dermalogica expert.

Van waar de naam Bleu Beauté?

Blauw is mij absolute lievelingskleur en de inspiratie voor het logo kwam er op een exotische reis met een droomstrand en een helderblauwe zee.

Na 2 jaar kwam Wendy Vandormael mij helpen omdat het aantal klanten zeer snel toenam. Na een warme aangename samenwerking van 5 jaar moest Wendy om medische redenen ons team verlaten. Ondertussen had Vanessa Toppets ons team al versterkt.Vanessa is met haar rustig aangenaam karakter een aanwinst bij Bleu Beauté.Met een glimlach en een enorme vakkennis waarderen alle klanten haar behandelingen.

U bent welkom!

U parkeert u auto voor de deur en het eerste moment dat je bij Bleu  Beauté de deur opent stap je in een mooi licht en aangenaam interieur. Ideaal om te genieten van een beetje me-time.

Vanessa  en Linda willen dan ook dat de klanten zich dadelijk thuis voelen. Wij serveren u graag een tasje koffie of thee tijdens jou welkomstgesprek. 

In deze sfeer willen wij u verder helpen met al u kleine of grotere huidproblemen.

Nood aan een huidanalyse met een behandeling en producten op maat?
Eindelijk eens van een droge trekkerige huid of acné verlost zijn?
Tijd voor een weldoende massage?
Verlost worden van vervelende haartjes?

Linda en Vanessa willen u goed verzorgen.

We werken met huidverbeterende producten van Dermalogica!

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x