Huidverbetering

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd! Huidverbetering met Dermalogica.


Face Mapping / Huidanalyse

Duur: 30 minuten

Jouw huid is uniek en niet zoals die van iemand anders. Onze gepersonaliseerde beoordeling geeft je inzicht in de unieke behoeften van jouw huid waardoor je slimmere, effectievere beslissingen kunt nemen als het gaat om je huidverzorging.

 

ProSkin 30

Duur: 30 minuten

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. 

 

ProSkin 60

Duur: 60 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping (huidanalyse). Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.

 

Pro Fit Neck

Duur: 20 minuten

Een speciaal ontwikkeld serum samen met een verfijnend hals en decolleté masker zijn de perfecte aanvullingen bij ProSkin behandelingen.Vaak ligt de focus van gelaatsbehandelingen alleen op het gezicht en worden hals en decolleté vergeten.Dit terwijl de huid van deze zones juist veel gevoeliger is voor zonschade of rimpelvorming.

 

Pro Power Peel 60  

Duur: 60 minuten

Een chemische peeling met zeer mooi resultaat die vaker kan ingezet worden,als kuur of als éénmalige behandeling,en niet agressief is omdat de gezondheid van de huid voor Dermalogica centraal staat! 

Regelmatig peelen is echter cruciaal voor het boosten van de celdeling en-vernieuwing van onze huid! 

 

Dermaplaning 

Duur: 60 minuten

Het is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor Dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch instrumentje verwijderd worden.

Het instrumentje wordt niet gebruikt om te snijden, maar alleen om ALLE dode huidcellen van de gelaatshuid te verwijderen!

Uw huid ziet er fris en gezond uit, heeft een mooie natuurlijke GLOW!  Fijne lijntjes, kraaienpootjes, oppervlakkige rimpels en pigment vlekken worden minder zichtbaar!

Kortom onmiddellijk resultaat zelfs na 1 behandeling! 


Dermalogica producten kopen?

Meer behandelingen
Huidverbetering

Huidverbetering

Deel met je vrienden:
Meer behandelingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x