Huidverbetering

Huidverbetering

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd! Huidverbetering met Dermalogica.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te …

maak je afspraak hier !
Face Mapping

Duur: 10 minuten

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.

 
ProSkin 30

Duur: 30 minuten

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. 

 

ProSkin 60

Duur: 60 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping (huidanalyse). Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.

 

ProSkin 30 Expert Active

Duur: 30 minuten

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! 

 

Pro Power Peel 60   !NIEUW!

Duur: 60minuten

Een chemische peeling met zeer mooi resultaat die vaker kan ingezet worden,als kuur of als éénmalige behandeling,en niet agressief is omdat de gezondheid van de huid voor Dermalogica centraal staat! 

Regelmatig peelen is echter cruciaal voor het boosten van de celdeling en-vernieuwing van onze huid! 

 
 
 
 
terug naar overzicht

geinteresseerd in een behandeling of u heeft een vraag? contacteer ons dan nu!

afspraak maken