Massages

Wil je genieten van een professionele massage?


Jij kunt bij ons terecht voor relaxatiemassage of manuele bindweefseltherapie. 


Rugmassage

Duur: 30 minuten/35€

Deze massage is een massage van 30 minuten van de rug, nek/schouders, en hoofd. Door het kneden, het strijken en de fricties samen met de warmte en de sfeer in de cabine is deze massage een puur ontspanning voor zowel lichaam als geest.


Lichaamsmassage

Duur: 60 minuten/70€

Met sfeervolle muziek op de achtergrond en in een aangename warme ruimte met gedempt licht heeft deze ontspannende lichaamsmassage een zeer weldadig effect.

Afvalstoffen die in de spieren zitten worden afgebroken en verwijderd via de lymfebanen. Spanningen verdwijnen en maken plaats voor een zalig gevoel van rust.

Een echte aanrader voor het gezond houden van lichaam en geest.

Deze massage is een combinatie van verschillende massagetechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende bewegingen die onder andere bestaan uit strijken, wrijven, kneden, vibreren, kloppen of duwen.


Edelsteenmassage

Duur: 60 minuten/€75 OF 90 minuten/€105

Dankzij de kracht van de helende stenen worden lichaam, geest en ziel gevoed en geharmoniseerd met positieve energie. Edelstenen geven tijdens de massage hun unieke zuivere trilling en mineralen af. Blokkades worden hiermee opgeheven. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie.

Afhankelijk van de behoefte en/of klachten worden de stenen opgewarmd en op de betreffende energiecentra (chakra’s) of energie- of accupunctuurpunten gelegd. Deze energetische edelsteenmassage werkt dus zowel fysiek als energetisch zeer sterk in op lichaam en geest.

Deze weldadige, unieke massage bevordert o.a. de intuïtie, levensvreugde, lichamelijke vitaliteit, positief denken, harmonie, helderheid, celvernieuwing en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen.

Edelstenen en hun werking

Elke steen heeft een andere trilling opgedaan op de locatie waar hij op aarde is gevonden. Dit komt mede door de samenstelling van de grondstoffen die in de steen zitten als wel de samenstelling van de bodem waarin hij lag. Ook de factor tijd speelt hierin een rol. Als een steen langer en dieper in de aarde ligt, is de samenstelling en dus ook de trilling anders.

Dit zorgt mede voor de kleur en de werking van de steen.

 • Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen voor het hart en het hartchakra. Het opent je hart en is goed voor je gevoel van eigenwaarde. De steen maakt je bewust van je behoeftes. De ene keer zorgt het voor rust en de andere keer werkt het juist stimulerend. Rozenkwarts helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Lichamelijk goed voor de bloedsomloop, nieren en bijnieren.

 • Bergkristal

Bergkristal is een steen die over het algemeen versterkend werkt. Bergkristal werkt beschermend, geeft inzicht, energie en zelfvertrouwen. In combinatie met andere stenen kan bergkristal de werking van andere stenen versterken.

 • Hematiet

Hematiet geeft veel mensen kracht. Hij werkt zeer aardend en beschermend. Hij zorgt ervoor dat afvalstoffen en energieën makkelijker stromen en afgevoerd worden. De hematiet is een steen van het bloed. Hij zorgt voor de bloedcirculatie en de opname van ijzer in het bloed.


Voetmassage

Duur: 30 minuten/35€

Voetmassage is gezond voor iedereen en onder meer aan te bevelen voor mensen die gespannen zijn, slaapstoornissen hebben, koude voeten of pijnklachten hebben of gewoon voor wie de voeten extra wil verwennen.

Het menselijke lichaam vertelt ons enorm veel over de fysieke en psychische gemoedstoestand. Wat veel mensen niet weten is dat er ook verschillende energiebanen ons lichaam doorlopen. Deze energiebanen of meridianen zijn stromen van informatie en energie. Door stress en spanning kan deze doorstroming verminderen. Een voetmassage kan hier een oplossing bieden met als resultaat een verbeterde doorbloeding van de organen en een stimulatie van de zenuwvezels.

Zelfs als je gewoon gezond bent, dan nog kan een goede voetmassage bijdragen aan je mentale en emotionele gezondheid.


Hoofdmassage

Duur: 20 minuten/25€, enkel in combinatie met een andere behandeling

Door spanningen en stress voelt het gebied van hoofd, nek en schouders vaak stram aan. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent of boos, hopen spanningen zich op en uit het zich in hoofdpijn, pijn in de nek of schoudergebied.

Door stevige en zachte massagebewegingen wordt gezorgd dat blokkades worden opgeheven en kan het voor verlichting zorgen bij pijn door stress of migraine.

De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk maar werkt ook mentaal door. Hoofdmassage kalmeert en ontspant, en het kan zorgen voor een betere nachtrust.

Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het hele zenuwgestel tot rust.

 1. Massage van de slapen verbetert het gezichts- en concentratievermogen.
 2. Massage van de wenkbrauwen ontspant het hele lichaam en is vooral heilzaam voor de ogen en het zenuwgestel.
 3. Massage van het voorhoofd versterkt het gezichts- en concentratievermogen.

Nog meer voordelen van een hoofdmassage:

 • Verbetert de toevoer van verse zuurstof en glucose naar de hersenen.
 • Ontspant het zenuwstelsel en elimineert de vermoeidheid als gevolg van mentale spanning en druk.
 • Verbetert de circulatie van het vitale hersen- en ruggenmergvocht.
 • Verhoogd de afscheiding van groeihormonen en enzymen, die noodzakelijk zijn voor de groei en ontwikkeling van de hersencellen.
 • Verhoogt het niveau van levensenergie.
 • Voorkomt uitdroging.
 • Vertraagd haaruitval en vroegtijdig kaal en grijs worden.

Om deze redenen zouden we bijna wel elke dag een hoofdmassage kunnen gebruiken.


Handmassage

Duur: 20 minuten/25€, enkel in combinatie met een andere behandeling


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak je afspraak hier!

Meer behandelingen
Massages

Massages

Deel met je vrienden:
Meer behandelingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x